Hur lägger man en beställning

Hos Prozis kan du snabbt och enkelt lägga din beställning.

För att du ska få dina produkter levererade till den adress du väljer på ett säkert och praktiskt sätt, behöver du följa ett par enkla steg. Börja med att välja den produkt du vill köpa, välj sedan den smak och det antal som du önskar, lägg produkten i kundvagnen genom att klicka på "LÄGG I KUNDVAGN". Det är fortfarande möjligt att fortsätta handla och välja fler produkter. När du handlat färdigt och har köpt alla produkterna du önskar kan du lägga din beställning genom att klicka på knappen "FORTSÄTT TILL KASSAN" i kundvagnsfönstret.

Efter att du valt alla produkter och klickat på " FORTSÄTT TILL KASSAN" kommer du att omdirigeras till en sida som visar din beställning. Den sidan visar all information om din beställning, inklusive produkter, den totala kostnaden och antalet ProzisPoints du tjänat med köpet. Klickar du på "BESTÄLL" kommer du till de sista steg som du behöver genomföra för att lägga din beställning, som är fyra stycken:

1 – GÅVOR

Här kan du byta in dina ProzisPoints mot exklusiva gåvor. Möjligheten finns också att spara dina ProzisPoints på ditt konto till ett senare tillfälle för att köpa mer värdefulla gåvor. Genom att klicka på "NÄSTA STEG", kommer du att skickas vidare till det andra steget som är, "FRAKT".

2 – FRAKT

I det här steget kan du ange vilken adress beställningen ska levereras till och vilket transportföretag du föredrar. Under transportföretaget visas den beräknade leveransdagen. Klickar du på " NÄSTA STEG " kommer du till det tredje steget, "BETALNING".

3 – BETALNING

I det här steget kan du se alla betalningsmetoder som finns tillgängliga på Prozis. Du väljer det som passar dig bäst. Här kan du även bestämma vilken adress du vill att kvittot ska skickas till. Genom att klicka på "NÄSTA STEG", kommer du till det fjärde och sista steget i beställningen, nämligen "BEKRÄFTELSE".

4 – BEKRÄFTELSE

Här kan du se all information om din beställning, vilka produkter den innehåller och den totala kostnaden för beställningen. Här kan du också skriva in eventuella kuponger, som t. ex. kuponger med om specialerbjudanden

När du kontrollerat att all information stämmer klickar du på knappen "BESTÄLL". Detta kommer att omdirigera dig till den valda betalningsmetodens sida.

När du lagt din beställning kommer en orderbekräftelse att skickas via e-post till den e-postadress du uppgett. Detta mail inkluderar ordernummer och annan relevant information.

Om det skulle uppstå några problem när du lägger din beställning hos oss på Prozis, så var vänlig och kontakta vår kundtjänst. Vårt kundtjänstteam hjälper dig gärna med all information du önskar angående våra produkter och vår service.

Den här sidan använder coockies för att förbättra användbarheten. Läs mer