Glucomannan - konjakfibre 150 g Anmeldelse

Glucomannan er en naturlig kostfiber med en enestående evne til at absorbere vand, hvilket gør den særligt egnet til at understøtte vægttab i forbindelse med en energireduceret diæt.

Gennemsnitligt
4 / 5
737 anmeldelser
Kommentarer og anmeldelser ( 737 )
737 kommentarer ( 1 i Dansk )



2017-05-07
Virker som lovet
Indsendt af: Joan Lindtner Sørensen
Lidt upraktisk i pulver form men det virker ved at fylde maven op, så man ikke føler trang til så meget mad

736 kommentarer på andre sprog

2020-10-02
Glucomannan
Indsendt af: Samira Buob
hat mir persönlich nichts gebracht...


2020-06-05
SATT
Indsendt af: Christoph Stangorra
In Verbindung mit einem leichten Frühstück; PERFEKTE SÄTTIGUNG


2020-06-05
Sehr gut
Indsendt af: Madlen Gerike
Haelt was es verspricht muss man allerdings gleich trinken sonst klumpt es bzw dickt ein


2020-04-27
passt
Indsendt af: Tim Junge
Preis-Leistung finde ich Top


2020-02-15
<3
Indsendt af: Raphael Deussl
Mag ich sehr gern da es ein sehr tolles Produkt ist!!!


2019-06-03
Naja
Indsendt af: Ellen Scholz
Naja also ich merke da nicht viel von einer Sättigung hab es für meine Diät gekauft aber wirklich was gebracht hat es mir nicht. Werde es nicht nochmal kaufen!


2018-12-05
Sättigt und dickt Flüssigkeiten an
Indsendt af: Melanie Apel
Gut zur Sättigung in der Diät geeignet,Da das Produkt aufquill Man kann damit auch Shakes ganz gut andicken


2018-11-09
Beeindruckend
Indsendt af: Melanie Steinacher
Bisher 2 Wochen in Verwendumg und merke tatsächlich dass ich weniger Esse, dabei schaufelte ich mich immer voll. Fehlt vor keinem Essen und werde ich mir sicher wieder bestellen.




Side 1 af 82 Næste