Glucomannan - konjakfibre 150 g Anmeldelse

Glucomannan er en naturlig kostfiber med en enestående evne til at absorbere vand, hvilket gør den særligt egnet til at understøtte vægttab i forbindelse med en energireduceret diæt.

Gennemsnitligt
4 / 5
544 anmeldelser
Kommentarer og anmeldelser ( 544 )
544 kommentarer ( 1 i Dansk )



2017-05-07
Virker som lovet
Indsendt af: Joan Lindtner Sørensen
Lidt upraktisk i pulver form men det virker ved at fylde maven op, så man ikke føler trang til så meget mad

543 kommentarer på andre sprog

2020-02-15
<3
Indsendt af: Raphael Deussl
Mag ich sehr gern da es ein sehr tolles Produkt ist!!!


2019-06-03
Naja
Indsendt af: Ellen Scholz
Naja also ich merke da nicht viel von einer Sättigung hab es für meine Diät gekauft aber wirklich was gebracht hat es mir nicht. Werde es nicht nochmal kaufen!


2018-12-05
Sättigt und dickt Flüssigkeiten an
Indsendt af: Melanie Apel
Gut zur Sättigung in der Diät geeignet,Da das Produkt aufquill Man kann damit auch Shakes ganz gut andicken


2018-11-09
Beeindruckend
Indsendt af: Melanie Steinacher
Bisher 2 Wochen in Verwendumg und merke tatsächlich dass ich weniger Esse, dabei schaufelte ich mich immer voll. Fehlt vor keinem Essen und werde ich mir sicher wieder bestellen.


2018-08-04
Nicht schlecht
Indsendt af: Thomas Doumos
Hält was es verspricht


2017-04-27
Soja-Creme
Indsendt af: Monika Schramm
sehr gut geeignet um zB eine Sojacreme zu machen und sättigt dann auch sehr gut.


2019-12-18
perfect
Indsendt af: Panagiotis Zontos
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ


2019-12-06
GOOD !!!
Indsendt af: Nikolaos Gkiatas
GOOD !!!




Side 1 af 61 Næste

This website uses cookies to improve your browsing experience and for statistical purposes. By visiting us, you're agreeing to its use. For more information on the cookies used, how to manage or deactivate them in this device, please click here.