Värme eller kyla för skador?premium
Både värme och kyla har en plats i behandlingen av skador inom idrotten. Lär dig vilken metod som passar för olika tillfällen i den här artikeln av medicine doktor Inês Fernandes.
premium
Sociala delningar
Hur träning påverkar vener och artärerpremium
Det finns många fördelar som kan hänföras till regelbunden träning. Men Hur träning påverkar vener och artärer? Läs allt i denna artikel från expert Halland Chen.
premium
Sociala delningar
L-karnitin: vad är det och vilka är dess viktigaste fördelar?premium
Lär dig mer om kosttillskottet L-karnitin i den här artikeln av medicine doktor Inês Fernandes, det vill säga vad är det och vilka dess viktigaste fördelar är för kroppen.
premium
Sociala delningar
De bästa kosttillskotten för fotbollsspelarepremium
I den här artikeln av Pedro Carvalho lär du dig vilka kosttillskott du bör ta dagligen och vilka du endast bör ta före och under en match.
premium
Sociala delningar
Vilken är det bästa cardiomaskinen?premium
ilken är den bästa, mest effektiva cardiomaskinen för att uppnå de bästa resultaten? I den här artikeln svarar nutritionisten och personlige tränaren Ana Lombao Diaz på den här frågan!
premium
Sociala delningar
Fitnessrecept: Chokladbrownies med nötterpremium
Upptäck tre hälsosamma recept på brownies och nötter som man lätt kan baka hemma på en timme i den här artikeln av bloggaren Solange Fernandes.
premium
Sociala delningar
De bästa kosttillskotten för att öka din energi och uthållighetpremium
Äter du hälsoamt, använder kosttillskott och tränar men känner som att du behöver mer energi och uthållighet? Personlige tränaren Nuno Feliciano har valt ut de bästa kosttillskotten för att hjälpa dig att förbättra energi och uthållighet. Läs artikeln för att få veta mer.
premium
Sociala delningar
Hjälper styrketräning för att gå ner i vikt?premium
Upptäck huruvida styrketräning kan användas för att gå ner i vikt och bli av med fett i den här artikeln av medicine doktor Inês Fernandes.
premium
Sociala delningar
Basisk kost: myter och sanningar om pH-dietenpremium
Upptäck fördelarna och det onda med basisk kost, liksom sanningen om att dricka basiskt vatten, i den här artikeln av näringsfysiolog Pedro Carvalho.
premium
Sociala delningar