24/05/2018
Fitnessrecept: gezonde haverkoekjes met notenpremium
Ontdek drie gezonde recepten met noten, cacao en kokosnoot in dit artikel van voedingsblogger Regina Lima. Gezonde, snel en gemakkelijk te bereiden snacks.
premium
Post op Sociaal Netwerk
22/05/2018
Hoe je voedseletiketten moet lezen om gezonder te etenpremium
Ontdek in dit artikel van voedingsdeskundige Helga Teixeira hoe je voedseletiketten moet interpreteren om gezondere voedselkeuzes te maken. Weet jij hoe ingrediënten worden vermeld op voedseletiketten? En wat de ideale nutriënten in de voedingsinformatie zijn? Ontdek alles hierover in dit artikel.
premium
Post op Sociaal Netwerk
17/05/2018
Je lichaam zomerklaar maken: trainingstips voor een afgetraind, strak lichaampremium
De zomer staat voor de deur en je weet niet wat je moet doen om een strak en afgetraind lichaam te krijgen: meer reps, meer gewicht, meer cardio of HIIT-training? Ontdek in dit artikel van personal trainer Nuno Feliciano enkele geheimen om het ultieme strandlichaam te krijgen!
premium
Post op Sociaal Netwerk
15/05/2018
De beste supplementen voor voetballerspremium
In dit artikel van Pedro Carvalho ontdek je welke supplementen je dagelijks moet nemen en welke uitsluitend vóór en tijdens een match.
premium
Post op Sociaal Netwerk
08/05/2018
Fitnessrecepten: Chocoladebrownies met notenpremium
Ontdek in dit artikel van Solange Fernandes drie gezonde brownierecepten met noten die je gemakkelijk thuis kan bakken in een uur.
premium
Post op Sociaal Netwerk
01/05/2018
De beste supplementen om je energie en je uithouding te verhogenpremium
Eet je gezond, neem je supplementen en train je, maar heb je het gevoel je dat je onvoldoende energie en uithouding hebt? Ontdek in dit artikel de beste supplementen voor meer energie en uithouding, geselecteerd door personal trainer Nuno Feliciano.
premium
Post op Sociaal Netwerk
24/04/2018
Helpt krachttraining om gewicht te verliezen?premium
Ontdek in dit artikel van dokter Inês Fernandes of krachttraining (bodybuilding) ook kan worden gebruikt om gewicht en vet te verliezen.
premium
Post op Sociaal Netwerk
17/04/2018
Alkaline Diet: mythes en waarheden over het pH-dieetpremium
Ontdek in dit artikel van voedingsdeskundige Pedro Carvalho de voor- en nadelen van het alkalische dieet en de waarheden over het drinken van alkalisch water.
premium
Post op Sociaal Netwerk
12/04/2018
De grootste mythes over supplementenpremium
Het antwoord op al je vragen! In dit artikel krijg je antwoord op de 4 grootste mythes over supplementen en de voordelen die supplementen je kunnen bieden!
premium
Post op Sociaal Netwerk